Nyhetsbrev.

"Här publicerar vi månatligen ett sammandrag av de senaste händelserna i klubben. Meningen är att de klubbmedlemmar som inte regelbundet besöker klubben kan följa med klubbens verksamhet via hemsidan. Mera information om verksamheten finns i styrelseprotokollen som finns till påseende i klubben".

                                  December 2022

Månadens goda nyhet var att klubben fick bidrag från Nymanska stiftelsen för underhåll av Lofthuset och för utbyggnad av målningsrummet i verkstaden samt från Röda Korset Ekenäs-Tenala för Ukrainahjälpen.

På Självständighetsdagen kördes igen den traditionella "Självständighetsköran". Efter en kort tur med mopederna samlades man på klubben för grillning och frågesport.

Damerna besökte blombutiken Tusensköna och fick tips om hur man gör en bukett och en krukinstallation.

Julfesten ordnades i Lofthuset på traditionellt sätt med god mat och dryck samt program som innehöll lotteri, julklappsutdelning, musik och besök av Lucia.

Ungdomsverksamheten pausades som vanligt för skolornas jullov för att återupptas igen i Januari. På årets sista ungdomskväll fick Nikolai Nordström ta emot klubbens intressepris och de andra ungdomarna som var på plats fick varsin julklapp.

                                  Januari 2023

Verksamheten har igen kommit igång efter jul och nyårsfirandet. Ungdomarna samlas på tisdagskvällarna och mopobönorna på torsdagskvällarna. Verkstaden är som vanligt öppen på tisdagar,torsdagar och söndagar.

På vintern har många tid att renovera och fixa mopederna så att de är i skick för sommarens köror. Följaktligen är det full rulle i verkstaden. Alla arbetsbänkar är upptagna och det börjar bli trångt också mellan bänkarna.

Lördagen 21.1 ordnade klubben ett teaterbesök till Fallåker i Esbo för att se pjäsen " Det stannar i familjen" 39 medlemmar deltog i resan.